2013. május 21., kedd

[XBOX] XBOX ONE - 2013 - Leleplezés és csalódás

Beterveztem, itthoni programokat úgy alakítottam, hogy élőben tudjam nézni, a Microsoft Nextgen bejelentését. Vegyes érzelmek születtek bennem, de nézzük mit mutattak és mit gondolok róla:



  • Külső: olyan mint egy régi vhs magnó, de nekem bejön ez a forma. Szögletes, viszont kontrasztos. Továbbfejlesztették a kontorollert is, mehet majd a megosztás/rögzítés élőben.
  • Majd fél óráig szó nem volt a játékokról, a tv-s, lejátszós, skype-os felhasználást ecsetelték. Nagy probléma, hogy szerintem eu-ban egy jó darabig nem tudjuk kihasználni. Meg nem is szeretném ezeket a funkciókat. Valószínű, hogy a telefonon kívül minden szórakoztató elektronikát le szeretnének cserélni. Egyébként kapott blue-ray meghajtót a One. Viszont ami nagy extra lesz (számomra) Spielberg által rendezett Halo sorozat boxra (további sorozatok is lesznek HBO-val kooperálva)! A sport eseményekhez kapcsolódó extra tartalmak nem izgatnak, de lesz akinek ez bejön, persze majd ha eljut ide is, normálisan.
  • Megosztották a technikai paramétereket, 8GB RAM, USB 3.0, Blu-ray, 8 darab X64-es mag, (rengeteg hűtés gondolom). Mindent cloudban fog tárolni, baromi sok szerveren. Mégiscsak úgy tűnik, hogy erősen kell a net hozzá.
  • Több rétegre osztották a konzol működését, de maradt a Smart Glass felület, de két réteget fog össze, amiből az egyik Win! 
  • Az EA és az MS lepaktált egymással aminek eredménye egy új engine. A bemutatott sport játékok jól néznek ki, de engem nem igazán vonzanak. Viszont a Forza és a Quantum Break (új cím!) nagyon szép!
  • Az új COD által használt engine brutális dolgokra képes (kinézet/részletek tekintetében), történetet is átdolgozza egy híres ember, remélhetőleg nem egy előre scriptelt csőben kell majd haladni. Persze az egész brandet nem tudták megvenni, de exkluzív dlc-k lesznek.
  • Kinect sok újdonsággal gazdagodott, de engem nagy része hidegen hagy. Persze vannak erre fogékony embereket megragadja biztos. Én a családommal szeretnék beszélgetni, nem a konzolommal.
  • Idén megjelenik. Várom majd a tesztelők tapasztalatait.
  • Az egész bejelentés 1 óra volt. Ez azért gáz mert szinte a három negyedében nem volt másról szó, minthogy mire tudjuk játékon kívül használni a gépet! Ez egy játékost nem érdekel! Mint ahogy engem se! Több játékdemót, videót... úgy látszik várni kell az E3-ig. Ez olyan adtam is meg nem is konferencia volt.

3 megjegyzés:

  1. 10perc alatt lezavarják , hogy itt van így néz ki ez jár hozzá ami majd sokat tud , de erről zero info most , tessék ez a játék és ez meg ez is . Tetszik ? Ugye szép frankót futnak.Oké köszi , akkor ennyi volt most . Byebye mindenkinek
    Lehet fotózni és 2méterről szemügyrevenni a köv 5percben. THE END

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek! Igazán 1 db új cím! A többi butaság, vagy kihasználhatatlan jelenleg!

    VálaszTörlés
  3. And investors seem to agree: a quick Google search reveals that Sony Corporation stock is soaring in the wake of Microsoft's reveal event. In the last hour or so, Sony's stock price has risen 9.1 percent to $22.87. So far, that's 9.16 percent up on the day. Things are constantly updating, though--Google "Sony Corporation stock" to say up-to-date on the situation.

    VálaszTörlés